Survey CL

Salam.. ade mommies area Kedah ke kat sini?? Pernah ambik cl tak?? Berapa harga??? Ok ke?? CL berdaftar dan diiktiraf KKM ke?? Pastu brg2 dari CL atau mommies??? Saya jumpa rm599 untuk 3 hari , ibu n baby... kalau ade lagi murah n berbaloi please share kat saya.. thank u mommies... #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab

1 Trả lời

w.kmslm..sis try survey dalam fb...nnt bnyak fb cl keluar...sy pun tengah survey2 cl lg ni...due bulan 10 ni...sy cr y 5hr bajet dlm 5/6rtus juga...tp kene tgok fb cl tu y banyak review cust tau....tkut ade y scammer sis...