TVS scan. Size telur kecik, pcos?

Salam, ada yang tahu scan ni ada ciri2 pcos? Mcmana nak bagi telur membesar ya?#firstbaby #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

TVS scan. Size telur kecik, pcos?
4 Các câu trả lời

hi awak. cuba awak follow fb doctor imelda balchin pakar o&g. doctor ada share pasal pcos. awak kena search je. sbb posting pasal pcos ni dh lama. byk ilmu yg doctor share awak boleh dpt dkt sana. ni contoh yg saya cari dkt posting doctor psl pcos. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02GjeWRuT6yzpadD5GPhbqXRdNRLp8EcTnL4bijYhD7eq5VS5JAqFETAQ5uRSgLDGel&id=679746658&mibextid=Nif5oz

2y trước

Baik trima kasihh

pcos boleh dirawat dgn ubat doktor bekalkan & gaya hidup sihat saja. bykkan bersenam, jaga pemakanan, cut fast food, kalau berat berlebihan kena kurangkan berat. bykkan real food & makanan berkhasiat. cut gula/makan berminyak. enjoy & jgn terlalu stress.

2y trước

Thank youu

Sy pcos berjaya hamil tanpa ubat . Kawal gula dan karbo + be active + amalkan detox (air suam + limau kasturi) + minum rebusan air kayu manis. Yg penting kawal makan aje, dapat waktu subur, in sha Allah ok. Moga Allah izin

2y trước

Trima kasih atas nasihat, baik, saya maklum tips ni

Amalkan makanan sihat n cut processed sugar. Sy pcos, spnjang rawatan dr prescribe metrformin, sy mkn Vitamin D, ubiquinol, folic acid n bnykkan kiwi utk bsarkan telur. Low intensity exercise pun membantu.

2y trước

Trima kasihh puan bagi tips, saya baru amalkan kiwi & vit D🫶🏻