BABY GERAK

hi, salam! ada tak mummy2 yg rasa pergerakan baby atau body baby seawal 13-14w? sbb smlm sy baring, tiba rasa mcm pgg perut belah kanan keras dua tiga saat then hilang. & skrg baru lepas rasa sekali lg, mcm keras blah kanan sekejap besar mcm penumbuk baby (idk kepala ke apa) then hilang 😅 nak ckp angin mcm bukan sbb sy try tekan mmg rasa. tp mcm blur kejap sbb bukan ke awal 16-18w baru rasa pergerakan halus? ni anak ke 3 sy.

14 Các câu trả lời

awk dah rasa ke.. sy 13w perut rasa cm x de ppe je.. cm lemak biasa je, risau

2y trước

takpe sis.. saya dpt rasa blup blup mengejut masa 19week orang kata ikut badan.. tak semua org rasa awal ada jugak rasa lambat

saya 14w dh rsa tmbukan lembut ..skrg 30w lagi kuat dri 14w haha

sya 12 mnggu dah rasa kuat lgi tendangan nya..gerak SMUa rasa😁

Ada. Anak first.