confius

Salam, ada tak mcm saya, mula2 check upt positive, smue tanda hqmil sy ad, kencing banyak, badan kepanasan, dada kurang senang, muntah2 dan lmbt period dr tarikh asal tapi tetiba dr sahkn xmengandung pon selepas buat beberapa test? Knp jadi mcm ni ye

6 Các câu trả lời

Sama mcm sy sis . sy pi klinik pn dr sahkan negative . padahal sblm nie sy cek ade naik 2line dan tanda² pregnant pn ade .. Dr ckp mungkin kandungan x menjadi ataupun hormon xstabil . sedihkan😢

Mcm sy... ptutnya 5 weeks..pegi spital kena masuk ward sbb doc tkot luar rahim..buat ujian darah terus negatif...scan pn kosong je.. xlama pastu terus period..kandungan xmenjadi..

mungkin chemical pregnancy atau fibroid kalo cek upt positive tp xpregnant pon..nk kepastian puan p cuba check dekat klinik lain pulak..

Simptom ni kdang2 bkn hanya sbab pregnant semata-mata. Upt test tu betul2 terang or samar2 ?

Cuba buat ujian darah pulak untuk confirmkan pregnant or tak.

4y trước

Dh dan negative. Tu sy pelik knp smue simtom sy ad tp negative

M b chemical pregnancy sis