Resign keje office

Salam.. ada tak ibu ngandung sini keje office dan rasa mentally tak larat a bit stress and nak resign? macamana ye rasa nak keje tapi bukan waktu pregnant.. nak keje semula lepas habis pantang.. kalau waktu ngandung mentally exhausted baik resign ke

5 Các câu trả lời

saya resign sebelum kawin sbb stress. lepastu ingat nak cari kerja terus lepas kawin tp rezeki terus lekat. husb tak bagi kerja lagi, and saya pun takut2 jugak sbb tgh bawa baby takut stress lagi + awal2 pregnant ada alahan. now 5bulan dah tp husb tetap tak bagi kerja jgk, kitanya mcm bosan pulak dok rumah lama2 haha. kalau sis pregnant dah nak dekat due baik jgn resign lagi sbb rugi cuti bersalin nanti dah takda gaji. tapi kalau still awal and mmg tak tahan sis dahulukan mental sis dulu ya

Wsalam. Saya pun experience perkara sama. Threatened miscarriage sebab overwork. Plus alahan kuat sampai second trimester still ada. Tapi mengenangkan ekonomi tak berapa stable. Terpaksa hadap. Nanti masa cuti maternity kita fikir balik nak resign ke tak heheheh. Semoga mommy diberi kemudahan urusan dan kekuatan 🤲🏻

tgk keadaan. mcm sy resign sbb bos pi letak sy kerja syif malam masa sy dah sarat sgt. suami bising sy drive balik kerja tgh2 mlm. tapi after habis pantang, rezeki dpt iv terus masuk kerja baru. klu masih blh tahan, tahan saja la. nti awk pun dibayar full gaji masa cuti bsalin..nk gun duit bukan sikit2.

sy awal2 pregnant pengsan kt kilang. sbb kilang panas sgt haha. trus husband suruh resign je. tapi kdg rasa mnyesal la jgk sbb xda duit kan. xpe laa ad tu rezeki anak nt.

sy terus resign masa trimester prtama sbab stress...