Baby

Salam ada suggestion tak sbb baby sy bawah 3bln ada kahak jmp doc dia ada bg ubat tapi risau nk bg sbb masih baby lg.. Kahak dkt dalam lpas tu pernah tak mngalami baby klu muntah macam air paip.. 1 hari dekat 4kali jgk.. Risau sngt.. ??

1 Trả lời

Waalaikumussalam wbt... Anak saya pernah batuk banyak kahak masa 3 @ 4 bulan... Saya bawak p klinik mintak doktor sedut kahak... 3x jugak p sedut... Ubat pon doktor ada bagi... Memang bagi minum ubat tu ikut time... Alhamdulillah dalam seminggu dah okey...