Pantang di kampung

Salam. Ada mummies yg bpengalaman dapat rentas negeri lepas bsalin baru2 ni? bg alasan utk bpantang di kg.. suami kerja, xde sape jaga.. ank 1st.. tak pandai serba serbi 😅#bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

Wassalam sorry tak ada pengalaman. Boleh try tanya doktor. Tanya balai polis. Untungnya sis ada org nak jaga masa pantang.

3y trước

nnti time checkup bru nk tny.. inshaallah.. tq sis.. moga urusan sis dpermudahkan juga.. 💜💕