tips untuk baby newborn tidur malam

Salaam kepada semua mummies and daddies. Boleh tak berikan tips untuk tidurkan baby yang baru lahir? Saya kesian wife saya tak dapat tidur dah 2 malam. Letak je baby, dia menangis. Ada tips² tak yang berkesan untuk dikongsikan bersama? Baby baru 1 week

1 Trả lời

Hi.. Untuk tips tenangkn baby boleh rujuk page Baby Language di fb ya. D sna byk info psl baby bru lahir ni. Normal tu utk bby 1 week, masih rindukn alam rahim. Page tu byk share tips utk handle baby gini. Semoga bermanfaat.