Urat di Rahang sakit

sakitnya rahang sy ni nak mkn pon susah nak kunyah.. xleh buka mulut besar.. pegi kknik td dr suruh x ray.. mybe dislocated.. ada yg pernah alaminkr rahang sakit waktu prengnat? makan bubur ja ni..

8 Các câu trả lời

sama..😭😭 dah berminggu sakit..tp semalam n arini makin sakit..seumur hdup xpernah sakit gigi tp sekrang sakit bahagian gusi,rahang,tekak,leher..mmg xbileh bwk bincang..😭😭

saya dah seminggu jgk ni..mse 32wks..nk nganga luas xboleh. bila kunyah bderap2 bunyi mcm rahang tu dislocated..effect telinga dgn sakit kepala. x pernah cmni sblom ni..cmne nk buat

saya pun rasa sakit rahang dah dua minggu. nak makan buka mulut luas tak boleh. nak gelak nak menguap sakit, kena tekan2 sikit. sampai sakit kepala

Sy kena jgk...nk mkn ngnga mulut sume sakit..pastu time tido tekak cpt kering je..haus...tapi lma2 dia baik sendri...

4y trước

Wc sis😘

Saya jg sakit dr semalam, itu kurang minum air sis. Coba bykin minum air putih nanti sembuh sndiri.

Sama la sy sis ..baru harini kena.. Dh malam lg menyengat rasa . Gigi bongsu nk tumbuh ke cmne ye?

Saya baru harini kena.. Sakit betul.. Nk mkn mmg seksa huhu.. Rupanya ada jgk ibu2 lain yg kena..

Semoga cepat smbuh