sekadar meluah

sakitnya hati bila tgh mngandung, suami ckp mnyesal ada ank, baik xyh ada ank, sedangkan sblom ni dia yg nk sgt ank. pastu maki hamun siap ckp xredha ngn isteri. sakit nya hati. rsa cam nk pi mahkamah mnx cerai. isu kecik jaa, psal sy kerja xtlg dia byaq umah keta, ypi ngasuh bil insurance smua sy yg bayaq. klau bgi smua kat dia baik sy dok umah jaa. dia pun nafkah kedekut mnx duit bln2 kena mngemis smpai gaduh2. asyik nangis risau ank lam perut trkesan ngn emosi sy. tpi xleyh stop nangis bila fikir psal hal ni.

31 Các câu trả lời

kesian anak yg xberdosa😔 moga sis kuat dan Allah tunjukkn jalan penyelesaian yg terbaik utk sis..jaga emosi tau.

Allahuakbar, sy doakan yg baik2 je buat sis..jaga diri, jgn stress2..semoga Allah permudahkan urusan semua

lain org lain ujianya, saya harap sis kuat & moga dipermudahkan segalanya urusan sis & baby. insha'Allah

ya Allah.. tak tahu nak ckp mcmn.. sis kena kuat demi anak.. semoga dipermudahkan segalanya.

sabar sis 🫶🏻 awak kena kuat demi baby ❤️❤️ semoga dipermudah urusan awak

Ade gak macam tu ye. Entah laa tak tau nak komen ape. Tu jelah komen saya.

7mo trước

banyak wak jenis gini. sy pun dulu pernah dapat satu. last2 saya pulang balik kat mak dia. hahaa tak kuasa aku hidup nk kena bela dia. dia tahu menyedap pastu urus anak aku. nafkah pun aku. bagi la balik mak dia senang hahaa

Allahu..semoga dipermudahkan urusan sis.dan kuat bersabar..huhu..

kene bg suami tu dgr bnyak ceramah ni.. bole plk die buat cmtu

ya Allah x baik suami ckp MCM tu ank tu kan rezeki Allah bagi

cerai je lah kalau bakhil sgt..