Pregnant 17weeks

Sakit wooo tulang pinggul & pinggang start masuk 17weeks pregnant . Nak tido malam susah😭😭 ade tips tak nak bg lega sakit ? Sakit cam denyut ii camtu . Pastu dekat peha sakit jugakk . Org kata baby nak membesar .😭#ingintahu #firstmom

6 Các câu trả lời

Sy skrng dah trimester 2 morning sickness alhamdulillah dah hilang, sakit2 pinggang semua xde. Cuma sakit kat celah kangkang sebelah kiri. Angkat kaki pon terasa. Jalan pon dah mcm robot dah🤣normal ke ibu2 sakit kat celah kangkang tu

2y trước

Sis berapa weeks dah?

Sbb saya pun rasa mcm tu sampai menangis di tgh mlm, saya called bapa saya yg seorang doktor . Dia suruh saya mkn 2 biji panadol. Lepas tu tidur nyenyak

2y trước

Ikut nasihat doktor awak. Doktor saya galakan sekali tu je sbb teruk sangat sehingga tak boleh berjalan. ☺️

normal sis..kene layan je,mcm sy sebelum ni,skrg da 19week da kurang sakit..😁just jgn duduk bersila bawah,mesti sakit pinggul😂

Sma lhh sy hri tu sis😅sakit pinggang mmg btul msuk 17 weeks celah kangkang pun sakit😁

Samala kita..mgkin la tu..baby nk membesar..sama2 la kita bersabar ya 😂

tidur ke sebelah kiri