edd bulan 6 / 32 week pregnant

bangun tido pagi tadi, keluar cecair warna putih normal ke ? pastu sakit tulang pinggul dari tadi sampai sekarang. nak bangun berdiri sakit, nak pakai seluar pun sakit, jalan sikit sakit. plus dari semalam lenguh peha sampai tak boleh nak tido.

2 Các câu trả lời

kalau pekat mcm keputihan normal. kalau dia cair meleleh & mengalir je, tak boleh control, boleh jadi air ketuban. kalau tak sure, pakai pantiliner. then nanti check warna & bau dia. kalau nak gi PAC bawa tunjuk doktor pun boleh. doktor boleh test air tu air ketuban atau bukan.

5mo trước

haha ikut lah. kiraan bulan ni ada banyak versi 😆 yg penting kiraan minggu tu sebab tu kiraan bulan boleh lenient

Keputihan ke? ..sy due 22/6..skrg dh rse sakit2 sikit lbih2 tulng pelvik..klau nk bgun dr bring or kalih bdn mmg sakit..pakai seluar sy dduk je, sbb xleh nk angkt kki sebelah dh..rusuk knan pon sakit/pedih

5mo trước

keputihan la kot sebab warna putih tapi cair. ingatkan air kencing. bab sakit tulang pelvik tu sama lah. cuma tulang rusuk sy sakit waktu baby kick je.