paksa bersalin

Sakit tak kalau kena masuk ubat untuk paksa bersalin..😭

44 Các câu trả lời

SY esok baru induce tp sekali je SBB first baby cizer harap2 jalan bukak LA mintak doa Dr kawan2 yea semoga dipermudahkan segala urusan sy melahir kan second baby... Inn Sha Allah Aamiin... baby Pon kecik je 1.5kg 35minggu...

3y trước

tekanan darah tinggi pastu air kencing protin tinggi... SY xinduce Pon takot bawah sakit cizer Pon sakit... SY dah selamat melahirkan baby girl 1.5kg dgn cizer jgk kalo induce takot sakit n tekanan darah boleh tinggi itu yg doc risaukan... huhuhu... baby masih duk dlm balang lg...