34weeks 4days

Sakit perut macam sengugut pastu dah start cirit birit . Itu bukan tanda kan ?

2 Các câu trả lời

ye betul, ibu. antara tnda2 nk bersalin, sakit pinggang mcm nk senggugut + perut mengeras. itu laa contraction. cirit birit pun antara tnda. bdan tgah ready nk labour. cuma sis pantau kekerapan sakit. tu dtg tiap brapa min. boleh guna tracker contraction dlm app ni jugak b

sy Plk cirit birit juga 2hari mcm esok nya contraction datang..dah

2y trước

😂😂 kerap ke tandas juga tapi takda contraction