Sakit lepas buang air besar..kenapa saya sering sakit selepas buang air besar,seksa sgt rse..

Sakit lepas bersalin

4 Các câu trả lời

Saya pun baru lepas bersalin bulan 11 haritu, membuang awal2 tu memang sakit sikit. Cuba awak letak bangku kecik untuk tinggikan kaki awak masa membuang baru rasa kurang sakit. Satu lagi awak pergi mana2 pharmacy cari duphalac & banyakkan minum air kosong. Memang berkesan untuk lawas kan berak, saya try dua cara tu dah tak sakit dah time membuang.

jika susah nk buang air besar. makan shaklee herb lax. sy bukan agen. pengguna..alhamdulillah buang ok.

samalah sy pon..sembelit + buasir..mkn phytonatal baru elok

Tekstur najis awak okay tak? Takut sembelit.