hai semua, saya mengandung 16 weeks. tapi sakit kepala berhari2 . mcm mana ya nak hilangkan🥹

Sakit kepala teramat

5 Các câu trả lời

saya skrg 15weeks..hritu time 13weeks saya miagrain teruk smpai muntah2. Ubat tak ada yg boleh makan..so saya ikhtiar mandi ais. suami yg tlg jiruskan dikepala dan badan. Alhamdulillah ,time tu mmng sakit sbb pedih ais tpi after that smpai skrg tak ada langsung sakit kepala..cuma kdg2 pening sdikit sbb cuaca panas

Awal2 pregnancy kalau sakit kepala tu biasa..sbb perubahan horman..tapi kalau sakit berhari2 dan sakit tu kt front headache mcm tanda2 pre eclampsia…yg tu bahaya..kena jumpa doc utk rawatan..

sama sis , say 16weeks 3day . hari ii sakit kepala . sakit amat ii . taktau la kenapa hurmm

2mo trước

saya tadi chckup kt kk , nurse tnya la cam mana prkembangan ap semua . sy bgithu dkat 2mnggu dh kerap sakit kepala . skit sgt ii , dia cam pelik je . pstu dia ad bgi paracetamol jgk dkat sy ,kata ny skit baru makan . tpi sy perasan kdg ii mata pon ad kabur ii kalau sakit kepala . dulu time anak first tkde camni , bila yg skrg ni jdi macam ni risau sgt ii 😪

sqma dengan saya sekarang

jumpa doktor