Severe and Constant Headache

Hi semua. Saya sedang mengandung 10minggu dan kerap sangat sakit kepala. Saya nak tanya tips dari ibu ibu yang mengalami sakit yang sama. Apa yang perlu saya buat ya? Doc kata selamat untk ambil paracetamol/uphamol, tapi ada cara lain tak untuk hilangkan sakit kepala yang teramat sangat ni. Help mom in need 🙏🏽 #firsttimemom #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Sy mkn panadol biasa tu saja. bila time kerja xlarat nk pkir remedy lain.

awk ade masalah dlm membuang tak..hari2 membuang tak..

1y trước

hari hari ada. kenapa ya?

Mungkin kurang magnesium tu..