29 weeks

Sakit kat tulang rusuk kanan tu normal ke utk 29 weeks ??

47 Các câu trả lời

samela..sy pn 29mgu ni..sakit yg amat kt tulang rusuk kiri smp admit wad la 3hari lepas .doktot bagi panadol je..tak lega pape pn..menangis sy menahan sakit .last² doktor suh sy beli krim FLANIL kt farmasi..sapu bahagian belakang je.. alhamdulillah sekarang makin membaik..kurangla sakitnye.

Sama lah.. 😅 ingtkn kenapa.. dr awal2 pregncy sakit tmpt yg sma..buh la minyak xmau jugak..scan tgk uri kt area tu..ingtkn sbb uri kita rsa sakit tp dktor ckp angin..

Samaaaa ! Skrg dah 39 minggu pun sakit aduii . Mula risau sangat lepastu dokter kata normal sbb punggung atau kaki baby tendang area situ

3y trước

mesti sis dah bersalin kan?

normal.tp sy belah kiri..sy bru 20w..dulu masa pregnant ank first pon cmni jgk..smpai laa bersalin,bru hilang sakit tu..skrg preggy ank kedua,pon sakit jgk..

Sy pn sama sblah kanan, Dr kata kdang baby gerak mnendang kena tulang rusuk sbb baby sy kpala kat bawah dah..

normal.. bb dh berat.. kulit mcm kena tarik kn. 😂.. time mcm ni x boleh baring tmpt sembarangan nti lgi sakit.. tido letak bantal lembut kat tepi perut.

Iiiii kita samalah. Kadang2 blah kiri kadang2 blah kanan 😑 29weeks jugak.

3y trước

hari to kene jgk.. doc kata angin bnyk sgt dlm bdan.. pastu sy kerap pedih ulu hati.. doc kata mkn xikut masa.. sbb to angin bnyk.. memang kita mkn xtntu pun pkul bpe.. rasa xbz .. dh siap smua.. bru mkn..

sama lah ..kena dgn Sy time 26 weeks sakitnya tp 3 hari jer ..oke sdh..tp klu makan pedas lg kompom lah sakit balik 😂

3y trước

ohh baru sy tau mkn pedas pon bole sakit. td sy mkn pedas jgk

Normal sis. Saya sakit macamtu jugak. Tapi sebab anak saya masih songsang, dah 35 weeks sekarang.

sape sini ibu hamil 29 minggu dah amik vaksin 1 dos

3mo trước

saya da...