29 weeks

Sakit kat tulang rusuk kanan tu normal ke utk 29 weeks ??

47 Các câu trả lời

tulang rusuk kanan yg mna eh ..syaaa skrng 30 minggu rse mcm segugut ..perut mengeras lapstu kaki bengkak terukk nk jalan skit

sy belah kiri.. risau jgk. baru harini rasa sakitnye, igt sbb buat kje td. baca sini ramai rupenye sama..

Me to.. ingat kan saya seorang je.. bila tanya docter.. docter kata angin.. tak selesa sangat.. sekarang dah 30weeks..

sama juga..skng sda 29mggu 1 hri...kdg sbelh kiri kdng sebalah kanan...buatny saya balik2 rsa terkencing

sama laa sakit pinggang, belakang, xtau laa nk habaq CM na.. CM nk nangis jaa, selalu sakit perut

sy pun same sakit kat situ jgk dh hmpir 2 minggu dah..cm mane nk hilangkn ye..

3y trước

Tak boleh hilang kot sbab baby makin besar so dalam ni jadi makin padat.

samalah.. 😅 tp saya belah kiri.. dua tiga hari jugak lah sampai susah nk kalih waktu tidur

ad tak yang macam sy ad mcm tnda kt bibir miss v...xtahu tnda apa..sbb xrasa gatal apa p0n..

ingatkan sy sorang je.. rupanya ada geng. Normal rupanya 😅

Sama lahh😩lepas tu sakit dekat tulang kemaluan bgn tidur memng berlawan dgn sakit dulu