wad bersalin

Saje nak tnye,kalau kite bersalin dkt hosp krjaan,kite boleh plih ke nk dok wad class brpe..kalau boleh nk yg stu bilik tu xramai katil..n suami boleh teman dlm wad tu..ade ke??

2 Các câu trả lời

Tengok pd kekosongan wad serta kelayakan sis atau suami. Jika suami kakitangan kerajaan dan sis berdaftar dalam HRMIS suami, sis layak dapat kelas wad ikut kelas pangkat suami.

5y trước

Ohh gitu..

Hosp kerajaan kelas pertama pun tak boleh suami teman. Opt for swasta.

5y trước

😌😌