Upt +ve tapi Period!!

Saja2 test upt bln 5 masa raya baruni sebab nk mkn ubt, tengok2 +ve jadi tak mkn la ubt.. tapi akhir bln 5 datang bulan lewat dr bln lps.. Ada tak mommy2 alami mcm sy?? mengandung tapi period? Risau... #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

better gi hospital atau klinik untuk langkah berjaga . kadang boleh jadi ancaman keguguran , kadang boleh jadi proses penempelan. make sure bgtau je apa yang sis rasa time darah tu keluar, samada sakit macam senggugut ke, senak ke , sakit belakang ke. sebelum ni saya keguguran, sebab darah nonstop

2y trước

Dah pegi klinik cek perut.. tp tak jupe plk baby tu .. kosong..mgkin kcil lgi kot.. klau ikut prkiraan baru 6 mggu mcm tu la.. doc sruh monitor kat rumh dlm smggu klau ade sakit sgt trus ke hspital..tp alhamdulillah takde sakit ape2 pn skrg

ada je. apapun cek dgn doktor ok