Tarikh EDD bulan 8 korang berapa haribulan?

Saja tny tarikh edd korg..kot ade sama tarikh ke nnt 😂

96 Các câu trả lời

Kalau follow private clinic 30.8 sy flow up private smpai 14 weeks,pastu flow up kk dr 14 weeks dia ckp 24.8 pula..1st baby ttc 7tahun,moga Allah mudahkan spnjg proses kehamilan n kelahiran kita semua 🥰

1y trước

aminnn yra 🤲..insyaallah semoga Allah permudahkan urusan bersalin kita semua..tarikh tu anggaran je kan,hny baby je yg tau dia nk keluar bila 😂

Saya 5/8 tapi dengan risiko primid, maternal obese, athma & gbs ni, harapnya dapat bersalin awal sikit daripada tarikh EDD. Nak sangat bersalin normal! Doakannn moga mudah bersalin normal nanti in shaa Allahhh!

edd 24/8. tapi doc pakar dh bgtau siap² nnti o&g akan plan czer jugak so jadi la awal lg 2 minggu. sbb precious pregnancy (ttc 5 tahun, fail iui, fail ivf, history fibroid)

1y trước

sama la kite due bersalin 24/8...tapi Sye ada kencing manis ngn hb low...xthu kena bersalin awal ke ap

17/8 . moga semua mommies2 sihat2 selalu Dan Selamat bersalin dengan aman Dan baby sihat2 selalu

1y trước

Sama.. 17/8

27/8 anak no 3 semoga dpermudahkan segala urusan .still rasa excited mcm anak first 😂padahal bru bersalin bulan 5 2021

1y trước

ibu2 mmg mcm tu sis..semua excited xkira la ank no berapa,walau kerap mana pun masuk bilik bersalin tetap excited setiap kali 😂

saya 15/8 ☺️haritu plan nak bby lahir bulan 7 haha konon2 senang sambut birthday anniversary bln 7 tp terlajak sikit hahahah

1y trước

xboleh jangka ni sis baby keluar bila..boleh jd hjg bln 7 gak klu awl sbb da cukup matang 37w

17/8 tapi tak tau lah sebab ada gdm..on diet. Sekarang pun dah rasa sakit2 dekat bawah perut pun kerap mengeras dah 😂

InsyaAllah 16/8 😁.. anak second, gap 5 tahun dgn first 🤭.. dah start beli barang ke?

1y trước

sama tarikh edd kita..gap dgn anak 1st 8 tahun..da start beli sikit2 brg kecik2..rs cm kita ni akhir bln 7 kot kan klu baby keluar awl 😅

10/08, anak kedua.. sy bkrja sllu kena false contraction kt tmpt krja .. smoga dipermudahkan urusan kita smua

8/8/2023..tp sy ada jantung dgn tariod xpasti bersalin normal atau pembedahan doakan sy blh bersalin normal

1y trước

insyaallah semuanya dipermudahkan..jgn byk pikir sis,doktor akan bwt yg terbaik nnt..kita doa je byk2 ye ♥️