Tak boleh tidur

Saja lah post kat sini jam 2 pagi. Tak boleh tidur sebab, 1) Heartburn + tekak perit + dada panas. 2) Asyik keluar masuk toilet sebab asyik nak terkucil je. Tengah bertabah sesambil dengar laki berdengkur kat sebelah. Ada tak mommy yang macam saya struggle nak tidur malam. Siang elok pula melantak tidur tu tak ada pedih ulu hati bagai. ? #32weeks

47 Các câu trả lời

sama laaaaa, ada satu malam tu rasa macam ada benda tersekat kat laluan tekak 😭 sesak nafas, seksa nak tidur. tapi bila pagi helok je pulak membuta nya 🤦

4y trước

iyeee 😭 lepastu rasa nak muntahh je 😭