Tak boleh tidur

Saja lah post kat sini jam 2 pagi. Tak boleh tidur sebab, 1) Heartburn + tekak perit + dada panas. 2) Asyik keluar masuk toilet sebab asyik nak terkucil je. Tengah bertabah sesambil dengar laki berdengkur kat sebelah. Ada tak mommy yang macam saya struggle nak tidur malam. Siang elok pula melantak tidur tu tak ada pedih ulu hati bagai. ? #32weeks

47 Các câu trả lời

Sama Lew sis..sy pon mcm tuh skrg ni.kalo x mkn jdi lapar..DH mkn pedih luluh haty..x berani nak makan gaviscon semua tuh..mmg bgn kencing sj...now dh 25 weeks

4y trước

samalah. saya pun kalau boleh taknak makan gaviscon. so tahan je lah 😅

Klu waktu siang pantang letak kepala lena. Bila malam pusing sana sini mmg xlena. Blm lagi dgn heartburn + nk terkencing nye 🤣🤣😂

saya susah betul nak tdo kdg jam 3-4 pg bru lelap. kdg pedih ulu hati, kdg cramp tgn, kaki. kdg pk mcm2.. kerap kencing lg huhu bru 6 bulan

Sama la..32w5d..tido gk sbb penat keje tp asik bgun g toilet..smpi g toilet tu buka mta kecik je xnk buka beso kang x leh smbung tido🤭🤭

4y trước

hahaa. tau tapee. kalau buka mate besar, tkot takleh tido balik kan. dah terkebil kebil sampai pagi. 😅

Sama.. Siang bukan main lagi tido nyenyak.. Bila mlm.. Nk tido.. Susah nak nafas lah.. Pusing sana sini sakit belakang lah.. #19week

Sama ngan saya...tekak perit...lepas tu xlena pusing kiri kanan...suami pulak xde sebelah ...pjj...jam tu selagi x pukul 2 3 pagi mmg xtido

4y trước

kannn. samalah. ni smlm tido kol4 pagi. bangun subuh mamai jee. 🤭

Cm sy.. dr awal prgnant smpai dh hujng.. mlm ckop ssh nk tdo...srba xkena rsa... Mai siang rsa cm nyenyak nyaa... 😅

Smalh sy,bru 18weeks. .heartburn tu sakit sgt. .smpi nangis xdpt nk tdo. . Ank ke 2,terasa sgt sakit mengandung ni. .

Sama masa saya pregnant. Stress tengok suami lena😁 saya tido tinggikan bantal, kira tido menyandar, itu je selesa

Sy pun sama sis, kadang kadang rasa tak cukup nafas, pukul 2 3pagi mesti terbangun..padahal baru masuk 20week

4y trước

hehee. bertabah yee mommy. nanti perut makin besar, makin senang kena heartburn. 🤭