MCDA twin 21% gap saiz

Saiz baby jauh beza, gap smpai 21%.. since Tau aritu smpai skrg ase stress.. sgt2 mmpengaruhi emosi, kdang smpai mngis fkir.. berat pon naik 1.5kg in 1 week lpas Tau Hal ni.. Ade x ibu2 yg same stuasi dgn Sy @ pnah Alami stuasi ni.. Ade ape2 sgestion x nk bg baby saiz kmbali normal.. please help me 😭 #tolongbagisemangat #stressed

1 Trả lời

sma sis.. sy pn tngah preggy twins skrng 32 weeks.. but brat bby jauh beza twin A brat 1.4 kg jak n twin B 1.8 kg.. stress jg.. but mls mO fkir negatif.. 😓

2y trước

mule2 xnk fkir jgak, tp tu la trngiang2 je ayt doc kt tlinge ni.. doc siap ckp rsiko2 la ape la, jd lg tmbah tkot.. g checkup kt kk, doc kk siap tnye lg , speciallist ad bgtau kn rsiko dye? tu yg jd fkir trus..