HB Rendah Lagi

Sabar betul nak jadi mommy masa pregnant.. HB rendah ni xtau lagi dh nak makan ape.. Nak kata skip ubat, hari2 makan tanpa gagal.. Beruntunglah yang xd penyakit sepanjang kehamilan..

17 Các câu trả lời

sy pn sama jgk sis... skrg dh tukar mkn ubat maltofer plak...tgk minggu depan plak hb naik ka x...

Sy hb cantik..tp GDM Pulok😂🤣..kita sabar je ye...tu semua ujian kita semasa mengandung..

Sa mkan newobimin.skrg 35 week ..da ok..just jangn skip mkan ubat.

minta doa semoga dpermudahkan semua..insyaa Allah...

Try blend buah delima, tapis & minum..

Jambu batu Delima Anggur hitam

Minum jus mamariam.