pantyliner

saalm nak tanya brand apa korang guna untuk merawat keputihan dekat dekat due ini keputihan banyak keluar misi kat kk suruh pakai .

4 Các câu trả lời

Sis cuba makan yougurt. Saya dulu time trim 1&2 keputihan teruk sngt smpai kluar hijau. Hari hari makan yougurt. Pagi stu sudu malam satu sudu. Try dulu ye sis. InsyaAllah berkurang. Skrg trim 3 takde keputihan lgsng

1mo trước

Brand lactel sis. Cri yg plain yougurt. Jenama lain pn okay. Tpi tk thn lama. Kdg tk smpai seminggu dh lain rse. Klau lactel tahan lama sikit

kalau masalah keputihan sis cuba buat sitz bath, atau pakai pantiliner yg herba tu. saya lupa nama brand pantiliner tu. but it’s very good

1mo trước

Ooo macam tu ya terima kasih jawab soalan saya biasala anak kedua ini saya kurang faham sikit anak pertama tak ada masalah nie..

Saya pakai. Tapi kerap tukar. 4 jam sekali tukar. And pakai yang extra thin takde bau punya. Saya pakai brand Libresse.

Watson (warna biru)

1mo trước

ok tq