Bulu Roma Kat Perut

Rsa sblum prgnant x nmpk pun bulu roma.. Skrg prgnant.. Nmpk bnyk pulk bulu roma kat perut tu.. Tmbh2 kat grisan prut tu

25 Các câu trả lời

nty hlng tu

sma sis

sama

Ya Allah ingt iolls sorg je yg tak normal 🤣🤣🤣.. punya la dok mengadu dgn suami kenapa la perut ni mcm berbulu jeee..hahahahaha

haha...sama laa.salu tgk2 mase tgh menung2 nk membuang..ehh byk la plak bulu kt perut...😂 mcm nk cukur je..

5y trước

Hahaha tau xpe. Tersembul keluar dah 😑. Kalau pakai baju nipis isikit, mmg nmpk la pusat nye😂