??

risaunya anak masih blm berjalan....dah 1tahun 2bulan....??

13 Các câu trả lời

Jangan bezakan anak kita dengan orang lain. Mommy kena positive sahaja. Setiap Perkembangan anak2 tu lain. InshaAllah tak lama lagi tu boleh laa. Jangan sedih mommy.😊

5y trước

yeke sis...thank you sis for the information....1st mommy masih kurang ilmu🤭🤭

Normal sis..Sbr n klu ade ank dh berdiri2 tu dia nk jln tpi xconfident..Klu dkt sethun 6bulan xjln bru kte risau..Ade perkmbngan dia xpe da..stiap org anak lain2 xsma..

5y trước

yeke sis..okey sis...thank you for sharing....😍😍😍

Ank sis dh pndai bercakp dlu ke ek?biasa arwah nenek.sy kata klu brckp dlu..lmbt brjlnnye nti..klu jln.dlu lmbt brckp..cmtula org2 lm brkata...😉✌

5y trước

ckp tu baru keluar perkataan nak, mak, nenen...😊

Org tua2 ckp..kalau gigi tumbuh dlu jalannya lambat sikit..klau jln cepat..gigi nyer lambat sikit..biasa la tu..in shaa Allah xde pape

5y trước

hrp2 xde pape la sis...gigi stahun bru tumbuh...skg bru 4batang...2 atas, 2 bawah sis..

Ank sy yg ke3 skrg dh 1thn 8bln br berani berjalan..sblm ni berjalan jgk tp dekat dinding je..dia je yg lmbt jln😅..

5y trước

Takut2 lg 2..

ank sy cepat berckp .lmbt jlan..dua2 setahun 3bln bru bleh berjalan..jgn risau yer sis..

nnt anak dah pandai jalan lg risau smua pelusuk rumah dia pergi.. time tu lg patut risau

Normal tu sis. Tak dikira lambat lagi kalau 1tahun2bulan masih belum berjalan.

5y trước

yeke sis..ok tq sis...😍

Normal sis, ada yg 2tahun baru berjalan pon dokter kata normal

Sabar sis, jgn push 6t ank pn stress. Slow2 sis, bru 1 tahun 2 bln.

5y trước

baek sis😍😍 hrp2 raya nant jln la...🤭