Hi mommy .nak Tanya ada tak mommy yang 40 week 3days tapi bby tak keluar lg ?

Risau sebab takde tanda nak bersalin lg .due date dah lepas 10/4 tapi hospital takde lg bagi tarikh suruh admit #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstmom #firstbaby #seriusnanya

1 Trả lời

surat serah diri biasanya kk yg beri. masa sy due, dktr kk issue surat serah diri..then start dari hari dpt surat, hari2 kena dtg kk utk check jntung bby.

1y trước

takde pulak misi pesan apa apa .dia cakap kalau sakit terus pergi je hospital .tu risau tu sbb ramai cakap kalau dah lepas due kk akan bagi tarikh serah diri ni takde pulak .