Uri anak d bawa

Salam pada ibu² Sesiapa ibu² perna alami uri anak d bawa... Sy Risau siang malam pikir pasal kandugan sy😔😔 Sekarang kandugan sy sudah 22minggu

1 Trả lời

sy dlu pnh alaminya..d pnggl placenta previa atau uri bwh... mcm sy d ketegori type 3.. jika alami uri bwh ni 1st puan.jgn stress..byk kn bedrest jgn byk berjln dan brdri lm srta buat kje2 berat termsuk tidak blh dkung budak kcil tkut nti akan alami bleeding..mcm sy dlu doc suh sy admit dan bersalin pd 34minggu.. alhamdulillah smuanya ok n slmt..wlaupun anak sy lahir pramatang..dan alhamdulillah skrng ank sy dh berumur 18bulan.. puan just pk positif je k..byk ms lg tu uri blh naik ke atas..sbb br 22minggu...pape pn bykkn bedrest ea..mg dpmudahkan segalanya..aamiin