Sapa Kat Sini Bersalin Hujung Bulan 4.. Awal Ramadhan Dan Sambut Raya Terus Tahun Depan???

Redha untuk menganti puasa 1 bulan. Ada yang mempunyai masalah macam saya tak? Sejak awal mengandung hingga sekarang mengalami Tekanan darah rendah. Yang lagi merungsingkan isnin cek HB Pon Low.. Nurse suggst untuk repeat ambil darah lepas 2mnggu lagi jika still low dorg akan refer hospital tuk warded ??.. Ada apa2 cadangam x bagaimana nk maintain HB Dan tekanan darah kembali normal? MAsa yg sama juga berat juga naik 2 kilo sebulan lebih dr sepatutnya.. Mcm mana nk imbang semua ni padahal saya makan sehari sekli je nasi. ??

1 Trả lời

Saya pun bersalin hujung bulan 4 thun depan.. sy amalkan makan ubat tambah darah dgn buah jambu batu.. stakat ni hb masih ok.. tak tahu la akan datang.. 😅