Saya adalah lactose intolerant. Setiap kali selepas minum susu mesti akan cirit birit

Any recommendations for me especially susu untuk ibu mengandung Please help

3 Các câu trả lời

saya kalau minum susu pregnancy gitu jugak. minum susu kotak dutchlady okay. nurse pun tk komen apa2. backup dgn makan pil kalsium bkackmores juga tau supaya keperluan kalsium kita & baby mencukupi. 🙂

Boleh cari susu jenis lactose-free milk, farm fresh ada tk silap sy. Susu just utk sumber calcium. Klu tk blh telan susu jgk maybe blh refer doktor so doktor boleh suggest pil calcium yg sesuai

Drink yakult