Set LEGO Technic Yamaha MT-10 SP Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO Technic Yamaha MT-10 SP Untuk Dimenangi!
37 Các câu trả lời

Saya nak menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP sebab nak hadiahkan kepada suami sebab dia peminat motor yamaha ni. semoga ada rezeki kami.

Salam Parents ,mahu menang Lego Technic Yamaha MT-10 SP dan hadiahkanya untuk anak-anak kita demi masa depan yang cerah, Amin.Thanks.

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP ini kerana saya ingin jadikan ia koleksi Lego hiasan di rumah saya.

Saya nak menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP dan hadiahkan buat yang tersayang ✨

👍

👏

👍