Adakah anda bersedia untuk Ramadan? Kongsi pandangan anda!
Nêu ý kiến
Bersedia
Tidak bersedia lagi

4137 nhiều câu trả lời

22 Các câu trả lời

Saya mengharapkan Ramadan akan datang, saya dikurniakan kesihatan, kecergasan dan kecerdasan, moga dapat melaksanakan ibadah puasa dan tarawikh dll dgn baik. Masa tu saya berada pada minggu-minggu akhir sebelum melahirkan anak. 🤲🥰

Bersedia.. Ada yg cakap tak boleh puasa tapi saya tetap puasa selagi saya mampu bertahan.. Jika muntah teruk sangat baru saya berbuka.

In shaa Allah jika umur saya masih panjang dan atas izin Allah untuk bertemu ramadhan tahun ini..aja2 fightim✊✊

ramadan thn ni tgh tgu hari nak beranak...jd xda preparation apa2 melainkan brg bby dgn mak baby

Sy tahun ni first time pregnant, dan sekarang 20weeks, boleh ke puasa eh?

bln puasa nie kandungan dh 7 bln...x tahu la bleh tahan ke x puasa nanti

bersedia. tahun ni ramadhan dengan suami & anak dalam perut hihi

Puasa ganti sbulan xhbis lg ganti. Sbb Pantang dlm bulan pose 😰

Ramadan kali ni dgn baby, last year baby dlm perut..

Fully ready. Insya Allah. Start puasa on syaaban.