Hello ibu" semua.. Nak tanya ne.. Ada ka ibu" yang besalin awal kat cni 32 week gitu..

Rasa nak besalin awal pula, 32 minggu baby d anggap pramatang kan..? Kalau beranak awal.. Ibu" ada pengalaman beranak usia kandungan 32 minggu ka..?baby takda masala apa" lepas dilahirkan..? sis anak pertama ne.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

knp nk bersalin awl sgt..ade mslh ke..sy 32 week x pernah..mase sy sakit aritu 35 week pn doc hold sehabis baik nk suh ckup bln..tu pn besalin 36 week..3 org ank sume 36 week..sihat..ckup berat..cume x thn klau kena ccuk dexa

Huhuhu risaunya nak bersalin 32w 😅 nak jaga baby premature bukan senang sis, biar la dia keluar 37w ke atas