Tak boleh minum air masak

Rasa mual bila minum😩 Bahaya ke? Sec baby

5 Các câu trả lời

Alahan tu. Ujian kehamilan Sementara. Saya pun macam tu juga. Sebab air kosong tu suatu keperluan tubuh dan kandungan, saya paksa minum. 3 teguk sekali minum perlahan alahan. Cukup 1 liter pun sehari pun syukur

4mo trước

Dh cuba tp mmg mual🥹

sy air suam memang xleh minum..jadi pedih ulu hati, lepastu nak muntah ..kalau ais xpa boleh minum, so sy minum ais jela ais ksong, kalau air manis pom lepas minum dia makin haus sgt...so sy elakkan jgk

4mo trước

Ok lagi tu boleh minum..sya lgsung tkleh skrg😅 risau jgk abb air teh o ais teh o pnas je boleh mnum..air masak ais 0 xboleh😅

Saya pernah bace air ksong boleh jadi mual, kena air sejuk baru okay . Saya pon try bt benda yg sama than skit klau tak , tak boleh telan jgak 😅

4mo trước

Hehe kan.. risau jugak sbb air masak tu penting☹️

sy minum ais kosong br dpt telan...klu teguk gtu ja x letak ais.peningg dan mual 🤣🤣🤣.jd hari2 mnum ais kosong

4mo trước

Nasib baik boleh lg mnum..saya ni air suam ke air sejuk masak mmg tk leh nak mnum😅

saya 14weeks lbih dh 2x masuk ward sbb xblh mnum air mineral dehydration teruk skali masuk trus 5 btol diorg msukkan

4mo trước

Alamak..5botol terus ye kena mask air😅