39 weeks 3 days

Rasa macam nak buang air besar je.. asyik nk ke toilet je.. t*ik nye xde pun😖

4 Các câu trả lời

get ready tau puan.. mmg tanda2 nak bersalin dah tu kalau turun darah atau ketuban pecah cpat2 ke hospital,bila2 masa boleh bersalin..Sy pun mcm tu dulu, alhamdulillah dah selamat bersalin 12/1 hritu

2y trước

lma dah get redy tp dia xmau kluar jgk😖 . esok dah kena serah diri dah .

Sama laa kita 😂 penat laa nak p toilet hahaha sy serah diri 31/1

2y trước

sy serah diri esok 30hb...😖

Sikit je lagi tu sis

2y trước

tpi xda tanda lgi sis... 30hb kena serah diri dah..

Get ready puan

2y trước

makasih awk☺️