Tak sependapat !

Rasa geram , rasa nak marah tapi tak boleh sbb dia mak mertua kita . Hari ni saya balik rumah mak mertua sbb laki minta .Usia baby saya baru je beberapa hari tapi cara mak mertua agak kasar bila pegang baby . Paling terkedu time nak mandikan baby dia boleh mandikan baby dengan air sejuk . Hati ni rasa nak menjerit meronta ronta . Bila malam baby tak tidur dia kata kena bagi baby makan nestum bagi dia lena . Hati ni menagis sbb rasa geram . Bila baby dah lena tidur sebok angkut baby bawa pergi sana sini , kacau baby . Saya sebagai seorang ibu yg nak lindugi anak saya

2 Các câu trả lời

awak jangan ikut je.. sound je terus.. mertua ke x mertua ke xyah laa dok jaga hari dorang, kdg perangai mertua sndri xbetul tp acah2 taw sume benda. You fight for ur rights! be brave, tu anak u, hak u.. bukan hak mertua u