Kata kata semangat dari ibu2 untuk saya bole serta doa

😔 rasa down sgt bila org lain sibuk nak beli baju baby sy da betarung nyawa hanya bedrest untuk nyawa kecil dalam sy.. Dkt dalam rahim da ada funelling due to cervical incompetence rahim tebuka awal sbelum waktu saya da ada satu anak syurga masalah yg sama 22weeks teberanak and baby tak survive.. Now 2nd baby 21 weeks.. Doakan sy selamat dan doktor ikat rahim untuk kukuhkan rahim sy.. Doakan sy dan suami dapat zuriat yg ni 7years waiting 😔 SETIAP HARI NNGIS INGIN KAN KEKUATAN

Kata kata semangat dari ibu2 untuk saya bole serta doa
7 Các câu trả lời

Hi sis, maaf post ni dah lama.. sy sma msalah mcm sis dah 2x history beranak msa 2nd thrim.. 20week 2019 and 21week 2022.. Thun ni syukur sy dberi peluang mngandung lg tp klini pn dr suggest nk buat ikat pangkl rahim sy utk tahan baby smpi full term.. klau x kberatan blh sy tau mcm mna keadaan sis skrg n sy byk nk tnya sis psal ni 😊

1y trước

alhamdulillah baby still betahan tak jalankan apa2 cerlage atau arabin.. just begantung hormon proluton seminggu skali yg govt bg. now im 31weeks alhamdulillah 😭😭😭

sy doakan urusan awak dipermudahkan. baby awak sampai cukup term. baby awak keluar tepat pada masa nya. aamiin aamiin ya mujib. awak follow fb doctor imelda balchin. pakar o&g. doctor ada share pasal pangkal rahim rendah.

Hi sis, nasib kita same.. sye pn mcm awk juga dah 2x beranak awal 21+ week.. sy doakan kandungan awak selamat shingga full term😊 doakan sye jgk ye❤️

hai sis kalau tak keberatan share number sis nanti sy whatsapp , sy juga problem sama mcm sis , mgkn ada tips2 sy yg berguna untuk sis sehingga selamat melahirkan

1y trước

hai sis ok bole 01125338384

semoga dipermudahkan urusan awak. sekarang boleh shopping online, sambil baring tu boleh scroll2 😆. saya pun bedrest juga masa pregnant dulu

1y trước

sy kerap rasa contraction sakit perut... 😭 tu risau lagi

Moga dimudahkan urusan awk dan selamat ibu anak. Ada baca fb Dr imelda psl ni. Cubala baca sis

semoga dipermudah urusan