DoakanSaya

Assalamu'alaikum, hai mommy2..saya da baru je gugur sebulan lepas, waktu kandungan da 9week 6hari..anak pertama.. Tiada rezeki buat saya dan suami.. Tapi takpe.. Anak syurga saya da ada kat syurga sana.. Doakan lepas ni saya dikurniakan zuriat lagi didalam rahim saya ni.. Aamiin.. #anaksyurgaIbuMuhammadAnas..

1 Trả lời

Takziah mommy.. semoga mommy dikurniakan kesihatan yg baik & rezeki utk menimang cahaya mata.. aaminn