due date 30/10

rasa berdebar tunggu hari je lgi nak bsalin. ada jg skit baby mgeras tpi nak bezakn rasa sakit perut nak bersalin tu rasa binggung ckit memandangkan ank ptma. klmrin scan 36w dktr kata kpla baby d bwah..syukur la..last minit pla bru baby bgi krjasama tgokkn jntina..#bantusharing #firstbaby #1stimemom

2 Các câu trả lời

sama la.. sy dh 37w.. kdg2 tu perut mengeras.. lenguh2 pinggang.. tp xde turun drh or air.. kdg2 confius.. nk beranak dh ke.. huhuhu

4y trước

Sme2..😄