Nak Jadi Ibu Jgak 😭

Rasa bahgia bila tgk upt org dah positif. Stiap bulan sy selalu mengharap upt sy positif tp selalu negative. Sy nak ada zuriat sendiri. Kdg2 rasa cemburu tengok org yg ada zuriat. Allah mungkin skrg bukan masa yg sesuai untuk kami suami isteri untuk mempunyai zuriat sendiri, kau izinkan kami dapat rasai detik itu ya Allah. Aminnn

25 Các câu trả lời

Cuba sis amalkan minum jus mamomhope sya ada amalkan jus tu allhamdulillah tiga tahun menunggu akhir nya dpt jugak rezeki nk dpt anak sya preggy dh 3bulan...

4y trước

Alhamdulillah doakan sy ya sis. Jaga kandungan baik2 ya

sama dengan sis.. i feel you. mudah2an ada rezeki buat semua psgn yg TTC. Atas izin Allah, aamiin aamiin ya Mujib🤲

4y trước

Semoga ada rezeki kita ya sis

Inshaallah akan tiba saat tu nanti...byk2 bersabar ya.....dan jgn lupa berusaha dan berdoa.... Inshaallah..🙂

4y trước

Aminnn

insyaAllah ade rzeki sis dan suami . bnyakkn brsabar dan usaha lg 😁 ikhtiar

4y trước

Aminn

Saya doakan semoga Sis dikurniakan zuriat sendiri secepat mungkin Amin ❤️

4y trước

Aminnnn. Doakan sy ya sis

Amin.. Semoga doa2 sis dimakbulkan.. Jgn putus asa k..

4y trước

Aminnn aminnn. Doakan sy ya

Saya doakan moga sis dapat merasa nikmat itu..amin

4y trước

Aminn

semoga Allah beri rezeki utk sis lepas ni..

4y trước

Aminnn

Moga ada rezeki sis dlm masa terdekat ni☺

4y trước

Aminnn

Semoga dimurahkan rezeki sis.. aamiin

4y trước

Aminn