september 2019

Ramai x, mommy2 kat sni yg due datenya bln9 2019.. jom la syer?

76 Các câu trả lời

Saya due bulan 9 jugak. 9/9/19. Tapi harap dpt bersalin 37weeks nanti. Xnak lah sampai 40-42weeks. Hahahaha. Sebab excited nak tengok baby n x larat nak bawak perut 😅 Skrg baru 35w2d. Hehehe.

5y trước

Inshaa Allah amiin semoga kita semua selamat bersalin😍

Saya due 15/9..tapi ujg bln 8 br ni msk wad sehari..jalan dh buka 2 cm..tp doktor bg ubat matangkan baby dlu..contraction pn kerap sgt sekarang ni..tak rau sampai ke tak bln 9 nnt..hehe

sy insha allah 5/9 elective czer tp skg ni dah kluar lendir coklat harap2 sampaila bulan 9 risau sgt ni

Saya 16 september....Hari Malaysia....tapi 2 anak sebelum ni lahir awal 37 minggu n 39 minggu

5y trước

Yup....saya kalu tak beranak jugak time 16 sep tu sure kena induce sebab ada gdm....tak boleh lebih due date....

🙋🙋🙋..due date 1/9...still x de tnda² nk brslin lgi...now, 39w4d

27/9.. Tapi ada Gdm .mungkin awal 38 week kot..berdebor gak😅😅

Sye klnik krjaan ckp ujung bln 9..swasta ckp awal bln 10..pe2 pon seram mnggu nye...

5y trước

same la sis huhu

saya due 19/9/19 .. tapi skrng hb makin hari makin low.. risau bersalin awal..

5y trước

Due date kita sama. 😊

24/9..tp ade GDM.. Doc ckp awal 2 mggu so kira2 dlm 10/9 nnti.. InshaAllah.. 😊

5y trước

Kemungkinan sbb doc ckp bby pun besar ni hehe.. Moga di permudahkan segalanya utk sis juga

Sya 25/9 ni..first baby plk tu...rse takut jgk ni😂