NT Scan (11-13 minggu)

Hi. Ramai tak ibu ibu kat sini buat NT Scan masa usia kandungan 11-13 minggu? Utk check kandungan normal atau tidak? Minta share pendapat ya 🙂 #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

7 Các câu trả lời

hi sis sy Inshaa Allah esk bru buat..sis bleh buat dkat sonobee..hrga rm80weekday and rm95 klu weekend..sis bleh p dkat web sonobee untk tgok kwsan awak ada sonobee atau x..pastu booking app dkat app..

Saya buat..anak first kan risau betul,kalau boleh semua benda nak check hehe..tp kena book awal dulu..kalau ada bajet lebih saya sarankan buat je sis scan ni..senang sikit hati..

2y trước

boleh , asalkan belum masuk 14weeks

Hi sis sy baru bt td hehe.. kalau ikutkan 11-13 minggu tepat.. tp sy lebih 4 hr ok je dr check.. try lah..tp besenye kne bt appointment dlu kt swasta..

2y trước

Sy bt dkt klinik as salam.. byr dlm 120.. dr mmg check btl2.. n die akan explain ape yg die check.. lepas tu dpt nt scan, dpt 2d scan n die bg soft copy gmbr2 scan yg die xprint dlm CD..

sy dh 14 week boleh lagi ke buat..sbb kdg2 pengiraan week tu slh 🤣. ingt esok nk buat.. risaw pulak klau xboleh 🥲

Saya buat masa 13w 6d masatu kat sonobee try tanya sonographer sempat lagi tak buat Dia kata okay boleh buat.

Saya buat NT scan 🙋🏻‍♀️ booked online kt Sonobee Ultrasound. Kena buat dalam range 11-13 minggu

2y trước

Sonobee tu nama klinik ke dear?

nt scan ni utk apa ye . apa beza dia dengan detail scan ?

2y trước

ohhh okay paham . tq awak