warna kulit anak?

Ramai betul tegur warna kulit baby saya memandangkan saya dan husband cerah. Sebelum baby lahir,ade yang letak expectation baby mesti putih. Jadi ramai tertunggu2 bila baby keluar. Ni dah keluar..ramai pula tegur sebab baby tak putih/tak cerah. Kami terima anak kami apa ada nya. Mulut org pula yang melebih2..kadang soalan mcm ni agak senstif tau.. Act even mak saya dan mak mertua pun tegur warna kulit baby. Kesian anak saya. Dia tak tau apa2..mommy love you baby

2 Các câu trả lời

Anak saya kulit gelap. Relax je saya even org expect die putih since sye kulit cerah and husband pon cerah sbb org sabah. As long baby sihat walafiat dh ckup. Kulit x mencerminkan peribadi budak tu. Sye takut bila org terlalu puji anak saya. Takut riak tu naik. Ape pon sye bersyukur dikurniakan anak yang baik. Waiting for 6 years to get my own baby. Just enjoy the journey and hopefully we can teach them to be a person. Bared in mind. U cant shut them up what other people want to talk. Just being grateful to have beautiful baby. Lagi pon. Baby kulit x boleh percaya. Skrg gelap mane tahu nanti besar die cerah. Mcm saya honestly masa saya kecik sye gelap. Tapi makin besar kulit makin putih. Entah la

Ank lepas 1 thun bru akn kluar their true color..jgn risau ank sy kluar semua putih melepak mcm jepun lepas 1 tahun halah bulan mngambang jgak mcm mak nye..cume ank lelaki je cerah sbb ikot kulit bapak nye 🤣