korang pilih 1 nama plsss

raisha(pemimpin) arissa(azam kuat) Aaira (mulia,dihormati) azzahra(cantik,bijak) adra(perawan,cantik) sumayyah (kebanggaan) zahra(cantik,bijak)summayah(kebanggaan) sofia (menawan) falisha(kebanggaan) Nur arissa(azam kuat) naira(bercahaya,bersinar) elvina(ramah&bijaksana) arissa(azam kuat #pleaseadvise

70 Các câu trả lời

Nama anak sy Aisy Zahra Oumniya. 'oumniya' ( harapan/hopes/wishes )

anak sy nama raisha tp sy tukar ejaan tu jd rysha ranyya al-zahra

Nur Raisha Summayah..

5mo trước

hehe nama anak sy pula nur Aulia raisya

nur aaira arissa (cahaya , mulia, dihormati, azam kuat)

Semua nama sedap2...😁 sy pilih Naira Elvina 😁

Nur Raisha Azzahra (cahaya pemimpin cantik,bijak)

1 nama ja kan ? kalau gitu sy pilih summayyah hehe

cntik mksd aira mcm nama anak sy nur ayra raudhah

saya nak cdg nama lain, zuyyin ( terindah ) hehe

anak saya nama Ayra Sofea 😊suami letak nama