kehilangan

rafieq ank mmy ngan ddy.. mmy sygkn rafieq???? mmy xsmpat nk pelukk cium kmu syg?? mmy mintak maaf?? allah kembalikan ank ku.. ak rindu diaa?? mmy smpat kndung kamu 6bulan lbih je .. minggu depan da due kamu sygg..mne mmy nk cari kekuatan????????

22 Các câu trả lời

takziah . takpe yg pergi biarkan pergi . jgn terlalu difikirkan . sbb baby tu akn bantu mommy daddy kt akhirat . dunia semntra je . masih muda . 😊 byk lagi peluang okey😊 kalau terlalu sedih tak elok utk kesihatan .

5y trước

jgn pernah nyesal . awk fikir 1 je . Allah syg awk lebih . sbb tu Dia uji awk . nk tahu kemampuan awk . sy smpai no 3 da ni . no 2 pun gugur . tipu tak sedih . tp sy yakin . mesti ada yg lebih baik Allah nk bg hehe

Al fatihah...salam takziah..bnyakkn brsabar Allah lebih sayangkn baby rafieq..

5y trước

iye sis.. tq

Salam takziah sis... Semoga kuat tempuh dugaan insyaallah ank syurga menanti 😊

5y trước

Sma2

Ya Allah Sedih nya 😢 Sabar dan terus kuat ye Puan. Insya Allah ada hikmahnya.

😭😭 Cmne boleh jadi cm tu sis.. Maaf tnye.. Takziah sis

5y trước

haah.. sblom ni mmg sye amek ringan je pasal nasihat kwan.. dah jd mcm ni bru nk nyesal sis😢😢

Al fatihah.. Takziah sis..bersabar ya sis..kuatkn diri

Takziah sis...semoga diberikan ketabahan buat sis...

Takziah.. bersabar ye sis. Moga diberi kekuatan

Takziah sis... Ank syurga... Semoga tabah..

5y trước

amiin

Salam takziah sis. Semoga diberi kekuatan.