milk blister

hi, puting susu saya kene milk blister, setiap kali lepas menyusu saya akan alami rasa nyeri yg sangat menyakitkan. sudah 2 bulan saya cuba merawat sakit berkenaan. rawatan menggunakan epson salt dan minyak zaitun pun saya buat. sudah dpt rawatan doktor tp doktor hanya bg makan ubat tahan sakit dan antibiotik. ada sesiapa tahu klinik di sekitar kl yang boleh rawat milk blister.

1 Trả lời

Aduhh sakitnya...sy kalau sakit sgt mmg cucuk dgn jarum je 😭😭 not advisable tp lps tu lega

4y trước

sy pernah jadi gtu. rupanya sbb susu tu dh jadi mcm cheese. picit2 byk kali smpai yg mcm cheese tu terpancut keluar. dia tersekat sbb dh jadi cheese kot. serius terkejut tapi lps tu xjadi dh repeat2.