normal ke 37w baby kurang aktif?

punca kita kuat tidur ke tak rasa yang baby aktif?

3 Các câu trả lời

mungkin.. dah tidur nyenyak mana nak rasa lagi😂.. lagi pun 37w tu bb dah cukup besar so padat.. apa2 pun kira tendangan bayi tu penting..

Aktif je setiap jam, alhamdulillah. Wlpn dah besar & ruang dah sempit, still boleh rasa bergerak/beralun/kicks.

Salah satu sbb baby dah memenuhi ruang rahim. asalkan kiraan 10 tu ada. jika tak sampai, cepat jumpa doktor

2y trước

yg macam nurse ajar tu isi kat buku pink drpd 9pagi ke 9 malam.